UA-166850366-1
Realise 2014 Kft.
Telephely: 1142 Budapest Erzsébet királyné útja 43/B
Adóigazgatási szám:25116456-2-43
Cégjegyzékszám: 
01 09 200 699 
Telefonszám: 06-70-628 4433
e-mail: realise2014kft@gmail.com

Vevő
A Realise 2014 Kft. internetes áruházában vevői megrendelést rögzítő mindennemű természetes és jogi személy.


Szerződés tárgya
A szerződés tárgya jelen internetes áruházban található mindazon árucikk, amire Vevő vásárlási megrendelést rögzít. Vevő az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó információs oldalakon találja meg, azt elfogadta, vagy változtatható tartalom esetén a megrendelés rögzítése előtt igényeinek megfelelően módosította.
A megrendelés rögzítésével Vevő kijelenti, hogy a megrendelt termékek paramétereit elfogadja, és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el.

 
Megrendelés összeállítása
A Vevő az árukategóriák segítségével kiválasztja a megvásárolni kívánt terméket ill. termékeket, megadja a megrendelt terméket azonosító, leíró összes információt, megrendeli azt, és kitölti rovatokat. Értelmezhetetlen adatok megadása esetén a megrendelést Eladó tárgytalannak tekinti. Az adatok helyességét Vevő szavatolja, ezek helytelenségéből származó semminemű gazdasági és nem gazdasági természetű hátrányos helyzetért Eladó nem vonható felelősségre.

A rendszer tájékoztató árat számol és jelenít meg.Az általános szerződési feltételek elfogadása után, és csak azután, a Vevő által megadott e-mail címre a rendszer elektronikus levelet küld, melyben a rögzített vevői megrendelés részletei szerepelnek. Az automatikus elektronikus levél nem minősül megrendelés visszaigazolásnak.

Az elektronikus áruházban összeállított vevői megrendelés szerződési ajánlatnak minősül, amelyet az Eladó teljesíthet, de Vevő számára nem minősül semminemű kötelező erejű jogügyletnek.


Szállítási feltételek, határidők
Elégtelen készlet esetén a R+C Zrt. ügyfélszolgálata egyeztetés végett kapcsolatba lép a megrendelővel a megrendelő által megadott elérhetőségek valamelyikén.
a) Teljesítési határidő
A munkanapokon 12 óráig beérkező megrendeléseket Eladó még aznap 16 óráig teljesíti.
A 12 óra után beérkezett megrendelés szállítási határideje 1 munkanappal meghosszabbodik.
b) Szállítási mód
A szállítási módot a Vevő határozza meg. A megrendelt áru átvehető az Eladó telephelyén, vagy Eladó kézbesítő szolgálattal Magyarország egész területén a megadott szállítási címre szállíttatja. 
- Megrendelt áru átvétele
A teljesített megrendelést Vevő személyesen vagy megbízottja útján átveheti Eladó telephelyén, a teljesítés napján 16 óráig. A megrendelt és át nem vett termékeket Eladó 3 munkanapig díjmentesen tárolja. Három munkanap után jogosult tárolási díjat felszámolni.
- Kézbesítő szolgálatot igénybe vevő szállítási mód megrendelése esetén, Eladó, a megrendelés teljesítése után kézbesítésre átadja azt szerződött kézbesítő partnerének.
A kézbesítő szolgálat a következő munkanapon végzi a kézbesítést munkaidőben a Vevő által megadott szállítási címre.

 
Vételár, fizetési feltételek
Az internetes áruházban az árucikkek és szolgáltatások mellett feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA). Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
A díjak a belföldi szállítási távolságtól NEM függnek, a vidéki és budapesti házhozszállítási díjaink azonosak.

Felhívjuk Partnereink figyelmét, hogy csomag kiszállítási feltételeink 2016. szeptember 7-től megváltoztak!

Szállítási költség Magyarország területén:
- nettó 40.000,- Ft érték fölötti rendelés esetén a szállítási díjat átvállaljuk egy csomagra vonatkozóan
- További csomagok/dobozok szállítási költsége: nettó 1200,-Ft / csomag
- Törékeny, sérülékeny áruk (pl. plexi termékek) esetében csomagolási díj merülhet fel, mely az áruérték 1 %-a
- nettó 40.000,- Ft érték alatti rendelés esetén: nettó 1200,- Ft / csomag

A vételár kiegyenlítésének módja:
- Fizetés utánvéttel: a megrendelt termékek árát, valamint kézbesítő szolgálat igénybe vétele esetén ennek esetlegesen felmerülő díját is, Vevő a csomag átvételekor fizeti meg.
- Megállapodás szerint: Eladó és Vevő külön megállapodása esetén a fizetés banki átutalással is lehetséges.Az árucikkek cseréje, elállás joga
Vevő által megrendelt termékekre Eladó visszavásárlási és cseregaranciát vállal, a teljesítéstől számított nyolc munkanapon belül, Vevő indokolása nélkül. Ebben az esetben Eladó a termék visszaszolgáltatását követően a termék vételárát a vásárláskori fizetési feltételek szerint visszafizeti. A visszaszállítás költsége ebben az esetben Vevőt terheli. Kérjük, az eredeti számla másolatát hozza magával, vagy tegye bele a csomagba.
Ha Eladó a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről Vevőt haladéktalanul tájékoztatni.

 
Adatok, adatvédelem
Értelmezhetetlen adatok megadása esetén Eladó a megrendelést tárgytalannak tekinti.
Eladó birtokába jutott adatokat elektronikus rendszerében tárolhatja, de bizalmasan kell kezelnie, és kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel. Semmilyen formában nem adhatja azokat tovább.


Egyéb
A megjelenített színek tájékoztató jellegűek, monitoronként eltérő árnyalatot mutathatnak.
A szerződés által nem szabályozott egyéb feltételekre a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet, a 2001. évi CVIII. törvény és a PTK előírásai az irányadók.

 

Hívjon minket

Elérhetőek vagyunk:
06-70-628-44-33

Nyitva vagyunk

Hétfő - Péntek: 09:00 - 18:00
Szombat: 9:00-13:00
Rendelését online felületen a nap 24 órájában leadhatja !
Vasárnap: mi is pihenünk ;)
UA-166850366-1