UA-166850366-1

 Meglévő bélyegzőre szöveglemez (gumi) készítése.
ára 2.800 Ft.-tól /db.

Tisztelt Ügyfelünk!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy mostantól egyedülálló lehetőséget kínálunk cége számára: személyre szabott, magas minőségű bélyegzőink segítségével hatékonyabban és professzionálisabban jelenítheti meg vállalkozásának identitását. A legmodernebb technológiával készült szöveglemezeink garantálják az éles, tartós és minden részletre kiterjedő lenyomatokat.Már van bélyegzője, amin csak a lenyomatot szeretné cserélni? Nem probléma! Cégünk vállalja csak a szöveglemezek elkészítését is.
Minden általunk készített szöveglemezen megtalálható a felragasztáshoz szükséges ragasztócsík, mivel a gyári, a bélyegzőházon lévő ragasztó sok esetben sérül, amikor az előző szöveglemez eltávolításra kerül. A bélyegzőgumit bármilyen formában - grafikával vagy szöveggel kérhet. 


 

Bélyegző gumi rendelő lap


Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elégedett ügyfeleink

Gábor Bacsó

Médiaszakértő

Profik! Ennyi...

Purczi Zsolt

Vásárló

Kedvesek,segítőkèsz kiszolgálás. Ami a legfontosabb,hogy nem mondták azt,hogy nincs vagy nem tudjuk beszerezni. :)

Frank Locksmith

Vásárló

Bélyegzők széles választékával vár a kedves, udvarias tulaj.

Anita Gerédi

Vásárló

A vírusos időszak közepén végre nagynehezen találtam egy helyet ami nyitva volt, és gyártanak bélyegzőt. Mikor megkérdeztem melyik nap jöjjek vissza, akkor közölték, hogy el se menjek. És kb 8 perc múlva a kezemben fogtam a frissen gyártott bélyegzőmet. Hihetetlen gyorsak és profik. Ja, és minden van, szuper ajándékötletek, pólónyomtatás, gravírozás... azt hiszem jövök még!! Amellett, hogy gyorsak, még kedvesek is.

Hívjon minket

Elérhetőek vagyunk:
06-70-628-44-33

Nyitva vagyunk

Hétfő - Péntek: 09:00 - 18:00
Szombat: 9:00-13:00
Rendelését online felületen a nap 24 órájában leadhatja !
Vasárnap: mi is pihenünk ;)
UA-166850366-1